Glühwein, code rood, ijstenen en een sneeuwprinses

30 cm sneeuw was de verwachting. De kids keken uit naar een sneeuwballengevecht en bij mij begon het ook te kriebelen. Een winter wonderland, een dik pak sneeuw, dat maken we niet vaak mee hier in Nederland. Het was vrijdagavond 23.55 toen ik een appje stuurde naar Gillian. Ik heb haar bruiloft mogen fotograferen in 2017 en wist zeker dat zij het perfecte model zou zijn voor mijn Winter Wonderland shoot! Gillian antwoorde mega enthousiast met een dikke ja en zo gezegd zo gedaan! Zondagochtend 7.00 uur, spulletjes nog in het donker inladen en voorzichtig door een dik pak sneeuw richting de locatie Delftse Hout (praktisch onze achtertuin). De zon kwam net op en de sneeuw bleef enthousiast vallen. Een magisch beeld zo’n verlaten prachtig wit bos. Koud was het, maar de Glühwein die Tim als verrassing meegenomen had deed de temperatuur iets stijgen. Gillian hielden we tussen de shoot door warm met een dekentje. Maar koud was het! Koud en prachtig!

Omggggg sprakeloosss Hou op hoooooorrr ik geloof gewoon niet dat ik dit ben. Ik ben zo dankbaar dat ik heb mogen bijdragen aan jouw mooie werk!

Mooie Gillian, dank je wel dat je de sneeuwstorm en code rood getrotseerd hebt om voor mij model te staan. Het was een magisch avontuur!

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?