Oostenrijk, ice ice baby, speedy, wedding shoot

Een kleine 2 weken na hun bruiloft in Nederland overgevlogen worden naar de sneeuw voor een wedding shoot, hoe gaaf is dat! Gevoelstemperatuur -20 graden. IJs en ijs koud. Een mega dapper bruidspaar, foto’s in diepe sneeuw, veel hilarische valpartijen (uiteraard vooral ik ;-)) en tussendoor opwarmen in de auto, wat een avontuur weer. Soms waande ik mij in een James Bond setting en de bruidegom was ook wel een held, hij had namelijk geen sokken aan (aiiiih)! En natuurlijk zag ik de mooiste plekjes in diepe sneeuw, sorry Jeroen.

Britt & Jeroen, het was te gek om dit met en voor jullie te mogen doen. Wat een toffe ervaring. Jullie bruiloft was dan wel niet in Oostenrijk zoals gepland, maar des te meer tijd hadden we nu om alles uit de fotoshoot te halen. En wat een geluk dat Speedy ons naar boven wilde brengen.

Make-up & Hair Artist, de fantastische Jetty van Pelt, check haar Instagram profiel hier.

Benieuwd naar de foto’s van hun intieme thuisbruiloft in Nederland?

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?