Award winning, Top 3 beste trouwfotografen, Benelux

Oh what a year! In de top 3 beste trouwfotografen 2021 van de Benelux terecht komen is opnieuw een droom die uitkomt.

Het zijn hele bizarre jaren voor iedereen, maar zeker ook binnen de trouwbranche. Wat hebben mijn bruidsparen laten zien flexibel te zijn. Vandaag tijdens een interview met het AD vertelde ik nog aan de journalist dat het ook wel dankzij corona is dat er bijzonder unieke, creatieve en zeer intieme momenten zijn ontstaan tijdens bruiloften. Toch gun ik iedereen wat meer onbezorgdheid toe in dit nieuwe jaar.

Het jaar kon ik niet mooier afsluiten met het vernemen van het nieuws op 29 december dat ik in de Top 3 beste trouwfotografen van de Benelux sta. In deze wedstrijd van de Masters of Wedding Photography waar meer dan 200 professionele trouwfotografen het afgelopen jaar meer dan 7000 foto’s instuurden, kwamen de trouwfotografen met de meeste gewonnen awards na 4 ronden in 2021 bovenaan in de lijst te staan. In elke ronde heeft een variërende internationale jury van de beste trouwfotografen ter wereld alle foto’s beoordeeld en de beste trouwfoto’s met een award bestempeld.

Ik mocht gedurende het jaar 2021 maar liefst 15 awards ontvangen. Een prestatie waar ik best een beetje trots op ben.

"“De hedendaagse trouwfotografen zijn echte topsporters in de fotografie”. Er wordt veel gevraagd van trouwfotografen, waarbij anticiperen op bijzondere momenten en omgaan met moeilijke lichtomstandigheden een must is zonder te veel op te vallen. Het is echt een specialisme, waar een hoop allround fotografen zich niet aan willen wagen. Het is fantastisch om te zien dat er zo veel getalenteerde trouwfotografen zijn in de Benelux, die echt een bijzondere reportage willen maken voor de bruidsparen. De afgelopen jaren zien we dat steeds meer trouwfotografen uit de Benelux zich hebben gevestigd in de wereldtop. Iets waar we super trots op mogen zijn!”"

Masters Awards 2021:

Award Masters 18, beste bruidsfotograaf
Award Masters 19, beste bruidsfotograaf
Award Masters 17, beste bruidsfotograaf
Award Masters 16, beste bruidsfotograaf

In de media

Lees hier de blog over de top 10 trouwfotografen van 2021 op de website van Masters Of Wedding Photography.

Bekijk hier het artikel van Den Haag FM (9-1-2022)

Bekijk hier het artikel van het AD (5-1-2022)

Bekijk hier het artikel van het Voorburgs Dagblad (3-1-2022)

Fotocredits: Isabelle Hattink
Fotocredits: Isabelle Hattink
Fotocredits: Jickey Traxel
Fotocredits: Isabelle Hattink
Fotocredits: Tim Libanon
Fotocredits: Tim Libanon

Bedankt Masters Of Wedding Photography, Christiaan de Groot en juryleden voor jullie harde werk en het creëren van deze inspirerende community.

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?