Trouwen op het strand, Fort 1881, summervibes

De eerste van een mooie lange reeks heerlijke bruiloften dit zomerseizoen. Het was de dag van Rianne en Rick en wat mij betreft een gouden dag. Ik word er zo blij van als ik zie dat alles op de uiteindelijke trouwdag samen mag komen. Ook zij hebben hun bruiloft uit moeten stellen en daarnaast heeft Rick ook nog eens moeten herstellen van een heftig ongeluk. Als je dan gaat trouwen op het strand en het is prachtig weer, je dierbaren allemaal aanwezig en de mooiste zonsondergang ever dan geniet je intens. Dat hebben ze gedaan, samen met hun 2 heerlijke kids.

De prachtige first look momenten, het rondrennen in Fort 1881, Rianne die zo mooi weggeven werd door haar vader, gewoon even lekker de zee in rennen tijdens het gouden uurtje … Ik kan nog zoveel vertellen, maar de beelden vertellen eigenlijk het hele verhaal.

"Lieve Jill, wat hebben we genoten van jou tijdens onze bruiloft. Je bent super gedreven om het moment, de sfeer en de emotie op de juiste manier op beeld te vatten. Niets weerhoud jou om dè foto te maken, je staat op wankele tafels, klimt op daken, kruipt door het stof, sjouwt je een ongeluk met extra belichtingsmateriaal en zelfs stilstaand bij het stoplicht schiet jij nog snel een foto. Daarnaast ben je super enthousiast en gezellig en betrokken bij ons als bruidspaar. We kijken enorm uit naar de foto’s die gaan volgen, en zijn al superblij met de sneakpreview!"

Dank jullie wel voor het vertrouwen Rianne & Rick, ik vond het een eer jullie trouwfotograaf te mogen zijn.

Locatie fotoshoot: Fort 1881 Hoek van Holland
Ceremonie & receptie: Zomertijd ‘s-Gravenzande

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?