What the world needs now is love sweet love

Het mag geen verrassing zijn dat ik ontzettend veel van bruiloften hou. En ja, er hangen een hoop clichés omheen. Maar als je alle toeters en bellen wegdenkt en terug gaat naar de essentie, gaat het om de liefde en een dag die in het teken staat van deze liefde gedeeld met de meest dierbare familie en vrienden. En juist deze essentie vastleggen maakt het werk van bruidsfotograaf zo ongelofelijk bijzonder en leerzaam. Het is niet mijn doel om alleen maar de lach en de schoonheid te vangen, maar alle emoties die voorbij komen en daarom vind ik het een eer dat ik de bruiloft van Rakesh en Natasja mocht vastleggen, een bruiloft die diepe indruk op mij gemaakt heeft.

Rakesh en Natasja hebben samen 3 prachtige jonge kinderen en genoten van hun drukke leven. Helaas werd de familie getroffen door COVID-19 en lukte het Rakesh daarna niet goed om te herstellen. Eenmaal in het ziekenhuis opgenomen met hevige longklachten en voor onderzoek kwam het bericht wat hun wereld compleet op z’n kop gezet heeft: uitgezaaide longkanker.

Slechts een maand geleden kregen zij dit nieuws te horen en de verwachting is dat hij nog enkele weken te leven heeft.

Vrienden en familie hebben binnen een paar uur een bruiloft georganiseerd die 24 uur later zou plaatsvinden. Wat een kracht bij hun familie en vrienden en wat een liefde was er deze dag voelbaar. Eindelijk gingen ze nu dan echt trouwen. Er was vreugde, er was verdriet, er was steun en zorgzaamheid. Er was eenheid. Het was intens.

Het leven geeft geen zekerheden, dat is een gegeven. Ondanks alles moeten we de liefde blijven vieren en onze geliefden zo vaak knuffelen als we kunnen. Dat hebben Rakesh en Natasja mij laten zien. Wat een prachtig gezin.

Om Rakesh een afscheid te geven wat hij verdient en het jonge gezin financieel te steunen is er een inzamelingsactie gestart. Klik hier om naar de inzamelingsactie te gaan.

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?