Hagel, vuur, kartonnen poppen en genieten

 

Ik weet het nog goed … was heerlijk van een vakantie aan het genieten in Italië toen ik een berichtje kreeg van Pieter-Jan: “Hey ik ga zelf trouwen, ben jij nog beschikbaar 5 juni?” Pieter-Jan is een getalenteerde bruidsfotograaf, wat tof dat hij mij benaderde! Vanuit dat berichtje begon ons contact en dat was gelijk heel fijn. Suzanne en Pieter-Jan hadden mooie plannen voor hun grote dag, maar al gauw gooide Corona virusdeeltjes in de lucht. Wel door laten gaan, niet door laten gaan, verplaatsen binnen het jaar, of toch naar volgend jaar? Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt. Klein en intiem zou het huwelijk plaatsvinden op de originele datum. Regels die vrijwel dagelijks veranderde maakte het complex om deze dag te plannen. Maar als een bruidspaar heeft laten zien veerkrachtig te zijn, zijn het Pieter-Jan & Suzanne wel. Het weerbericht paste eigenlijk wel een beetje bij het voortraject, namelijk onstuimig. De temperatuur zou dalen, regen, hagel en wind …

En inderdaad we hebben echt alle weertypen gehad die je kan bedenken. Wat mij enorm is bij gebleven van deze dag is het plezier wat Pieter-Jan en Suzanne samen hebben. Niet denken aan wat niet mogelijk is, maar wat is wel mogelijk binnen de maatregelen. Loslaten en genieten! De trouwdag zo gevuld met liefde gaf meer dan genoeg warmte, al hielpen de dekentjes en gezellige vuurtjes ook zeker.

"Nou we zijn er doorheen hoor! Wauw wauw wauw!!!! Wat hebben we genoten! Wat een plaatjes allemaal. Heerlijk om de dag zo opnieuw te beleven! Wat knap geschoten en echt prachtig bewerkt! Wat een talent Jill!"

Een ander belangrijk vraagstuk voor deze dag: hoe betrekken we de mensen die niet aanwezig mogen zijn bij de bruiloft? Nou daar wisten de geweldige ceremoniemeesters wel wat op te verzinnen!
Levensechte kartonnen poppen! Ik keek mijn ogen uit. Wat een fantastisch beeld gaf dat. Toch een gevulde zaal. Love it! Wereldwijd werd het ook opgepakt en zijn er beelden van hun huwelijk gedeeld door o.a. Bored Panda, Vanity Fair en Daily Mail UK, zie de pagina: In De Media.

Lieve Pieter-Jan en Suzanne, dank jullie wel voor het vertrouwen. Ik vond het een leerzame en mooie ervaring om met jullie naar deze dag toe te leven, jullie te zien genieten van jullie mooie dag en wat heerlijk dat het avontuur nog niet afgelopen is … part two is on its way ♡

Second shooter getting ready bruidegom : Els Korsten
Locatie : Land van Es
Videograaf : Amari Films

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?