Betekenisvol, expressief en tijdloos zwart-wit

Het is geen geheim dat ik hou van black & white foto’s. Zwart-wit brengt je snel tot de kern van de foto zonder afleiding en geeft het vaak een tijdloos en betekenisvol karakter.

Ik vind het heerlijk om in zwart-wit beelden te spelen met licht, contrast, compositie en vormen, met soms een wat meer artistieke benadering. Bij de emotioneel beladen foto’s krijgt zwart-wit vaak mijn voorkeur, zonder afleiding van kleur. Tijd om mijn favoriete zwart-wit beelden te bundelen in een blog. Enjoy!

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?