Een sprookje, Toscane, de mooiste speeches en een flashmob

Een bruiloft waar iedereen zo naar uitkeek. Niet alleen vanwege de mooie bestemming, maar vooral vanwege dit lieve bruidspaar en de geweldige groep mensen om hun heen. Uit hun vriendengroep was dit de derde bruiloft die ik mocht fotograferen, hoe tof is dat! Eenmaal aangekomen in Toscane voelde het dan ook gelijk heel vertrouwd. Ik kan zoveel vertellen over deze mooie dagen daar. Alle avonturen die we hebben mogen beleven (mede dankzij de geweldige topografische kennis van mijn second shooter Rianne ;-)). Maar bovenal waren de dagen zo bijzonder omdat ik de hechte familie en vriendengroep nog een keer van dichtbij mocht meemaken, getuige mocht zijn van hun emoties, de mooie verhalen en de ongelofelijke blijdschap dat ze daar deze dagen mochten zijn en de liefde in een heel ingewikkeld jaar mochten vieren. En dat hebben ze gedaan! Een flashmob, vuurwerk en de meest hilarische, mooiste en ontroerende speeches. Alles tot in de puntjes verzorgd door een fantastische weddingplanner, kwam werkelijk niemand iets tekort. Een bruiloft die ik persoonlijk inspirerend vond en mij nog lang bij zal blijven.

Ohhhhhh wat was het geweldig hè echt onze mooie dag. Perfect en de foto's zijn zo mooi Jill. Wat hebben we van echt elk beeld genoten. We zaten er weer helemaal in. Alle beelden zijn in het moment genomen. Zo fijn om deze mooie herinnering te hebben! Heeel heeel heeel erg bedankt, zonder jullie was het niet af.

Lieve Mariska & Fabio, dank jullie wel voor het vertrouwen, het mooie avontuur en de goede zorgen, ook namens Rianne. Veel liefs voor jullie en jullie mooie Giulia.

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?