Change of plans, de slappe lach, herfst bruiloft

Een heftig jaar was 2020 voor alle bruidsparen, maar als er 1 paar is dat de plannen continu heeft moeten aanpassen was het Claudia en Dennis wel. Van een hele grote bruiloft bij Kasteel Maurick naar een kleine intieme bruiloft met een besloten groep beste vrienden en dierbare familieleden bij het stadhuis in Vught. Het was herfst en de zon scheen, mooier kon niet. Anders dan gepland maar zo intiem en vol van liefde en de slappe lach van de meiden niet te vergeten ;-). Tof ook dat hun geliefde Witte de Withstraat decor mocht zijn van hun mooie first look …

"Op de grote dag zelf maakte ze zichzelf bijna onzichtbaar. Hierdoor zijn de foto’s lekker spontaan en konden wij ons volledig op elkaar en onze gasten richten. Het uiteindelijke resultaat was nog mooier dan gehoopt! Ze weet de emotie uitvergroot vast te leggen en momenten uit te lichten die zelfs aan ons voorbij waren gegaan. De belichting is perfect en ze weet details prachtig te verwerken. We beleefden de dag opnieuw bij het zien van de foto’s. En daar genieten we nog steeds iedere dag van!”"

Het was een heerlijke dag met jullie Claudia & Dennis en ik kijk uit naar deel II in november ♡

Locatie : Leeuwenstein (stadhuis Vught)

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?