Black tie, dansmasters en pure emotie

Karin & Michael leerde ik al eerder kennen en wat mij gelijk opviel was hun warme persoonlijkheid en positieve vibe. Dat zij heel bewust voor mij kozen als hun bruidsfotograaf, vond ik dan ook echt te gek! De dag was Groots (met inderdaad een hoofdletter G). En gelijk hebben ze, want leven en liefde moet je vieren. Dat weten Karin & Michael maar al te goed, want niet heel lang geleden heeft Karin de strijd kunnen winnen met die vreselijke ziekte. En juist in zo’n periode leer je elkaar en de mensen om je heen steeds beter kennen en waarderen. Hun bruiloft heb ik niet alleen ervaren als de dag waarop ze eindelijk wettelijk ook ja tegen elkaar konden zeggen, maar vooral als viering van de liefde en dankbaarheid naar de gasten toe. Wat zijn alle gasten verwend! Duidelijk een wisselwerking, want ik heb zoveel mooie woorden van vrienden en familie gehoord tijdens speeches, dat ik meerdere keren met kippenvel en een brok in mijn keel aan het fotograferen was. Van hoogtepunt naar hoogtepunt!

Lieve Jill, waar zal ik beginnen … Laat me beginnen bij het feit dat ik dankbaar ben dat we jou als onze bruidsfotograaf hebben gekozen. Man, wat een talent heb jij!! Door jou kunnen wij onze dag echt herbeleven. De manier waarop jij onze dag hebt vastgelegd is in één woord GEWELDIG! Puur, oprecht en met oog voor detail. Alle hoogtepunten staan erop. En hoe! Echt waar Jill, jouw gave is ongekend. Ik begrijp nu heel goed waar al die awards vandaan komen. Voor mij ben je de beste! Soso lobi

De geweldige ceremoniespreker (en tevens goede vriend van het bruidspaar) kwam al dansend op en bracht daarmee gelijk de sfeer naar een ongekend fijn niveau. Een swingende entree gevolgd door een beladen moment. Karin die weggegeven werd door haar vader. Zo naar uitgekeken en nu was het moment dan ook echt aangebroken.

Iedereen kon genieten van vele muzikale verrassingen, o.a. een verrassingsact van Berget Lewis. Een a capella optreden van hun goede vriendin Edsilia Rombley en het dak ging er helemaal af bij de act van Afro Bros, waar de zoon van Michael onderdeel van is. En dan heb ik nog niet eens verteld over de openingsdans en spetterende wedding dance later op de avond … Die mensen kunnen dansen!!!

Zoals ik al omschreef van hoogtepunt naar hoogtepunt allemaal gefundeerd op liefde. Ik sluit dan ook af met wat ik die dag heel veel gehoord heb #sosolobi

Second shooter : Meral Soydas
Locatie : The Boathouse Kralingen
Trouwambtenaar : Dennis de Getrouwe

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?