Oostenrijk in huis, intiem, trouwen in je woonkamer

Plan je je mooiste dag in Oostenrijk, in een idyllisch kerkje, maar moet je last minute (vanwege lockdown in Oostenrijk) alles omzetten naar een bruiloft gewoon in de woonkamer in Venlo … Wat was het een ontzettend mooie en intiem warme dag. Dit bruidspaar heeft zo moeten schakelen en hun droombruiloft op moeten geven, maar ze kregen er misschien wel een nog mooiere dag voor terug.

Champagne op het plafond, een Abba act en een gender reveal compleet met vuurwerk … slechts een kleine opsomming van zoveel toffe momenten deze dag.

"Jill echt de foto's!!! Ik weet niet wat ik moet zeggen!! I LOVE ZE ALLEMAAL!! En ik niet alleen, echt iedereen!! Ben zo blij dat je wederom zo'n prachtige beelden hebt gemaakt!!"

Second shooter en lichtassistentie: Els Korsten Fotografie

Een kleine 2 weken later mocht het toch nog zo zijn. In de sneeuw hebben we heerlijk foto’s kunnen maken en heel veel lol gemaakt. Wat een bijzondere dagen waren het met dit lieve stel. Benieuwd naar de foto’s in Oostenrijk?

Verhalen vertellen

Verhalen vertellen door middel van mijn foto's is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn missie om jullie trouwdag terug te geven in beeld. Het zijn al die kleine verhalen op een trouwdag die het grote verhaal vertellen en ik wil jullie dan ook in staat stellen om op ieder gewenst moment weer terug te gaan naar die belangrijke dag en alle momenten en emoties die daar aanwezig waren. Benieuwd naar mijn werkwijze?